Losse mineralen

Vruchtbaarheids mineralen excellent

De vruchtbaarheids mineralen zijn een goed alternatief voor koeien die in de winter aangebonden staan. U voert er 150 gram per dag per koe van, makkelijk over b.v maïs te strooien.
Het voordeel van deze mineralen is dat er biergist is toegevoegd waardoor de koe het smakelijk vindt (in tegenstelling tot andere mineralen van andere fabrikanten) dus het opneemt.
In dit mineraal zit bèta caroteen in tegenstelling tot andere mineralen.
De bèta caroteen zorgt voor betere kwaliteitfollikels (eicellen) waardoor de runderen beter drachtig worden. Ook voor embryo’s te winnen is dit een voordeel.
Meer van betere kwaliteit embryo’s is bewezen in de praktijk.
Wat ook kan is deze mineralen over de Cattle Booster te strooien als er een beetje uitgelikt is dan nemen ze toch de mineralen op en gaat de Cattle Booster langer mee.


Weerstand Mineralen


Dit hoog gedoseerde mineralenmengsel is goed voor om de weerstand op peil te houden want goede weerstand betekent goede melk productie, goede gezondheid, betere klauwen enz.
U voert hiervoor 100 gram per dier per dag.


Droogstand Mineralen


Droogstand mineralen zijn ervoor om de koe goed te laten afkalveren en daarna ook goed op te laten starten in de melkproductie. Deze droogstand mineralen mengsel is zo gemaakt dat het een van de beste is in zijn soort in vergelijking met andere mengsels. Van droogstand is de hoeveelheid 100 gram per dier per dag voldoende. Deze droogstand is ook perfect voor op de Pre Calf bak dan gaat de bak langer mee en het dier in optimale condititie voor het afkalveren.